Бианка отново в Станция Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Бианка отново в Станция Нова
18.05.2012

Тази събота Почивна станция ще започне с три еднакви дами – тризначките Вяра, Надежда и Любов. За закуската ще се погрижи Богдан Томов, а след това зрителите ще видят интервю със сестрата на Бойко Борисов – Красимира Иванова. Част от съботната програма ще бъдат и три двойки – Таско Тасев и Кристияна Гутева, Ясен и Преслава от група „ТЕ” и Стенли и Локо, които  ще говорят по темата "Свалки в офиса".

В неделя своето завръщане в студиото на Станция Нова ще направи Бианка, но не като водещ, а като специален гост. В предаването тя ще гостува заедно с Ники Илиев и Саня.  

"Етажна собственост" пък ще бъде темата, по която водещата Нана ще търси различни гледни точки. Ищец по него е мъж от столичен квартал, чийто претенции са насочени към домоуправителя и касиера на входа. Според него, те системно злоупотребяват със средства на етажната собственост, не свикват събрание и еднолично взимат решения, касаещи всички живущи.

100 % женско присъствие ще има при Съпругите, където гости на Жени и Мая ще бъдат певиците Лия и Джена, моделът Таня Карабелова и малката й дъщеря, Маша Илиева, в компанията на няколко малки балерини, както и Златка Димитрова с майки си и племенника й. 

Красивите българки ще присъстват и в класацията Последно 10, където водещите Стефан. А Щерев и Яна Грудева ще подредят "Най-красивите българки без пластични операции".

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"В неделя своето завръщане в студиото на Станция Нова ще направи Бианка, но не като водещ, а като специален гост."
Вече взеха да си се канят един-друг като гости :)))
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg