Лютови предават сина си

 
 
Анрей разбира за предателството на родителите си
Получател:


Твоят e-mail:

Лютови предават сина си
16.05.2012

След като изненадващо за всички експертът от ЮНЕСКО даде одобрението си за проекта, Славея и Йордан ще бъдат принудени да вземат крайни мерки. Кметът ще се реши на нетипична за него постъпка – директно ще заплаши чужденеца. Първоначалната радост на Андрей и Мария ще бъде помрачена от разкритието, че именно главите на семейство Лютови са отговорни за нередностите, на които специалистът стана свидетел по време на посещението си. Младият фотограф ще обвини родителите си в продажност, а те ще му разкрият истинската причина за своите действия. Как ще реагира той, след като узнае в каква опасност е животът на брат му и какво ще предприеме - в Столичани в повече, в сряда от 21:00 часа по bTV.

Междувременно, Спас ще иска обяснение от Йовка за смущаващия надпис на табелата на Извор. Мисълта кой е човекът, чието име започва с буквата "Р”, няма да му даде спокойствие. Тези ядове обаче ще му се сторят незначителни, след като получи поредните предупреждения от Цезара, че времето да му се издължи изтича.

Радко ще смути всички в дома на Чеканови с нови странности в поведението си. Изненадана ще бъде и Йовка, която ще бъде отвлечена от него. Без да иска, баба Марийка ще се издаде, че следи Пацо и Гълъбина. Това обаче няма да я откаже, а даже ще я амбицира още повече да продължи с разследването и да разобличи двамата прелюбодейци.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg