Пети полуфинал на "България търси талант"

 
 
Гледайте петия полуфинал на "България търси талант"
Получател:


Твоят e-mail:

Пети полуфинал на "България търси талант"
14.05.2012

Полуфиналите на България търси талант вече са към своя край. Но все още има място за четирима финалисти. Утре вечер - 15 май, от 20.00 часа ще станат ясни още двама кандидати за титлата "Талант на България". Междувременно в играта "Уеб талант на България” продължават да водят Rio Crew.

Към осемте сигурни финалисти след представянето си утре вечер ще се присъединят още двама. Кои ще са те - ще решат зрителите на bTV. А те ще могат да избират между софийското брейк торнадо XNRG Crew, момичето от Бургас с феноменален глас Кристина Дончева, господарите на хармониката от Шумен – баща и син Лечеви, както и веселите съученици от Гоце Делчев Гергана и Крум, които не се поддадоха на опита на журито да ги раздели.

Ще видим още пловдивския изпълнител на най-трудните турски песни – Гюлбен Алиев, хасковската богиня на танца Десислава Стамболова и царете на пльокането от Студентски град "Почивка от Гошо".

Към тях ще се присъединят и едни от най-големите любимци на публика и жури до този момент – "пеещият като за световно" Стефан Вашев и непеещият, но суперзабавен негов брат Павел Вашев от София, както и талантът, който вече е печелил едно голямо шоу – Метин Енимехмедов.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Metin e nai dobriyat i zaslujava da e na varha i v tova 6ou s dvete race i s dvata kraka sam za nego za6toto toi e naistina istinski talant...............
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg