Бикови на почивка в Бърдарски геран

 
 
Бикови ще отидат на екзотична почивка
Получател:


Твоят e-mail:

Бикови на почивка в Бърдарски геран
14.05.2012
Истински сюжет ала Хичкок ще отбележи финалът на първия сезон на сериала Женени с деца в България този понеделник, 14 май. Тогава ще бъдат излъчени последните два епизода, а комичните истории на Бикови ще се завърнат в ефира отново през юни, когато от понеделник до петък, от 23.30 ч. ще вървят повторения на епизодите от първи сезон.

Какво се случва, когато Бикови решат да отидат на почивка в хотел "Двата кестена" в Бърдарски геран, Врачанско? Отговорът е поредица от комични ситуации, но този път премесени с елементи на трилър и сериозни престъпни намерения от страна на недобронамерени местни жители.

Мечтите на Бикови за екзотична почивка почти ще се оправдаят. Мястото не само ще се окаже по-хубаво, отколкото изглежда на брошурата, но ще предложи и неподозирани "развлечения". Опасности ще дебнат отвсякъде – от дървениците в хотела до смразяващи дъха брадва и наточени сатъри.

Гост в епизода ще бъде и Силвия Драгоева. Тя ще се превъплъти в ролята на сексапилна камериерка, която ще превърне Бърдарски геран в истински рай за Жоро.

Как ще завърши злочестата почивка и кои ще бъдат оцелелите, зрителите ще разберат в последните два епизода на първия сезон на „Женени с деца в България” в понеделник.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Поне да се бяхте поинтересували от културното наследство, бита и историята на Бърдарски геран, преди с лекота да ни зашиете такъв шамар. Потресена съм от невежеството и безсрамието на медиите, продуцентите и там..великите мислители на телевизионна помия.
В случая аз комедия не видях (защото и не гледах де), а само отчаяни опити за трупане на рейтинг и дивиденти на чужд гръб. Много зле.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg