Фолк дивата Гергана празнува при Жени и Мая

 
 
Гергана ще гостува на Жени и Мая тази неделя
Получател:


Твоят e-mail:

Фолк дивата Гергана празнува при Жени и Мая
04.05.2012

Синът на Стефан Данаилов – Владимир и приятелката му Виктория ще бъдат сред първите гости в съботното издание на Почивна станция. Старт на уикенда ще дадат и моделът Деси Зидарова и майка й Диди Стоянова, които ще говорят по темата "Обезцени ли се женската голота". В рубриката "Не се сърди човече" зрителите ще видят как Цветелин Кънчев отговаря на въпросите на малкия Стефан, а Силвия Драгоева ще се погрижи за съботната закуска. Продължение на темата за битката за родителските права ще направи водещата Нана.

На връх Гергьовден, в неделя, Стефан А. Щерев ще отведе зрителите в с. Богданов дол, за да покаже как отбелязват празника там. Темата за селото ще присъства и в дискусията, която ще поведе Вито, а именно – "Сексът и селото". За кражбите и трябва ли да има промяна в закона за защита на имуществото, ще говорят гостите на Ирина.

В рубриката "Съдебен спор" зрителите ще чуят историята на 74-годишна жена, която се опитва да получи полагащото й се трудово възнаграждение.

И тази седмица при "Съпругите" ще преобладават имена от музикалните и модни среди – Силвия и Теди Кацарови, Сашка Васева, именничката Гергана, виртуозът Васко Василев, който ще демонстрира кулинарни умения при Катето Евро, както и скандалната носителка на титлата Мис България 2012 Габриела Василева и миналогодишната носителка Ваня Пенева.

За финал в "Последно 10" водещите Яна Грудева и Стефан А. Щерев ще подредят най-известните българи, празнуващи Гергьовден.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Старт на уикенда ще дадат и моделът Деси Зидарова и майка й Диди Стоянова, които ще говорят по темата "Обезцени ли се женската голота"
Горките - явно им е паднала цената.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg