Лютови спасяват живота на Рангел

 
 
Рангел ще бъде спасен от Лютови
Получател:


Твоят e-mail:

Лютови спасяват живота на Рангел
18.04.2012

След като заспа в леглото със запалена цигара, Рангел ще се окаже в огнен капан в следващия епизод на Столичани в повече. За негов късмет точно в този момент Андрей ще се прибира към дома си и ще чуе отчаяните му викове. Синът на съседите ще повика на помощ баща си и двамата ще се втурнат да спасяват бившия кмет. Шокираният Рангел ще бъде временно настанен в дома на Лютови, а разкритието на баба Марийка за скрити нейни спестявания, които най-вероятно са изгорели в пожара, съвсем ще вгорчи положението му. Въпреки всичко, главата на семейство Чеканови ще вземе решение да се отблагодари на съседите. Ще бъдат ли искрени благодарностите му към вражеския лагер, ще разберем на 18 април, сряда. 

След като разбра, че Спас действа зад гърба му, Радко ще предложи на отец Григорий да продадат заедно статуята. Попът веднага ще се свърже с Цезара, но лекарят на Извор ще бъде по-хитър и ще им изиграе лоша шега.

Мария за първи път ще се изправи срещу Славея. Какво ще провокира младото момиче да надигне глас, ще стане ясно в сряда /18 април/ от 21 ч.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg