Великден с bTV

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Великден с bTV
12.04.2012

Българските сериали Седем часа разлика и Стъклен дом: Спасението ще зарадват зрителите на bTV на един от най-светлите християнски празници – Великден. Празничната програма ще бъде допълнена от специални гости и много изненади в предаванията на телевизията.

В неделя, 15 април, от 20 ч. от епизодите на "Седем часа разлика" ще разберем дали Мая Стоева ще научи, че Пол Станкоф й е баща и как Милото ще се опита да примами Слав. Финалният сезон на сериала, който промени българското телевизионно кино - "Стъклен дом: Спасението", пък тръгва на 16 април от 20 ч. Ще разберем как Камен Касабов ще се опита да изгони Николай от управата на мола, както и какви разочарования очакват Боряна още в първия епизод на новия сезон.

На Разпети петък в Преди обед, което ексклузивно ще бъде с продължителност 2 часа – от 9:30 до 11:30 ч., ще видим откровен разговор с една от най-известните българки – треньорката по художествена гимнастика Нешка Робева - за приятелството й с пророчицата Ванга и за неверниците, които стават все повече в България.

В Тази събота на 14 април ще видим ексклузивно интервю с актрисата Елена Петрова два дни преди старта на "Стъклен дом: Спасението”. Тя ще разкаже за емоциите покрай финала на сериала, както и за мисията си като посланик на добра воля на "SOS Детски селища”. Ще видим и дома на едно многодетно семейство, което отглежда и възпитава децата си сред природата. Те са открили начин да спестят енергия и да не плащат сметки за ток и парно, като използват слънчевата енергия, за да се отопляват. Как да отпразнуваме Великден в унисон с природата и защо всичките им деца носят библейски имена – разказ на родителите в "Тази събота”. На 15 април екипът на Тази неделя ще покаже за първи път дома на певеца Миро. Там той, заедно с един от най-близките му приятели, който е пастор в Софийския затвор, ще разкажат защо това е най-светлия празник за тях и ще покажат как се готвят за Великден.

В Модерно на 14 април от 11 ч. ще се насладим на пролетно настроение и много цветни и слънчеви идеи как да разнообразим живота си. Специален гост в студиото на Радост Драганова ще бъде певецът Веселин Маринов. На 16 април, понеделник, от 12:30 ч. пък ще видим  специален концерт на любимия на много българи изпълнител.

Навръх Великден в предаването Нека говорят... с Росен Петров за първи път ще видим жените до Христо Стоичков - съпругата му Мариана, дъщеря му Михаела и тъщата му Пепа. Те ще разкажат как семейството празнува Възкресение и каква е тайната в приготвянето на козунаци. В рубриката "Пожелахте да говори” ще видим ексклузивно интервю с Негово Високопреосвещенство Ловчанския митрополит Гавриил.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg