Празничната програма на Нова ТВ

 
 
Посрещнете Великден с Нова ТВ
Получател:


Твоят e-mail:

Празничната програма на Нова ТВ
12.04.2012

Специални празнични издания на всички продукции, емоционални човешки истории за вярата и доброто, филмови премиери и музика, както и пряко включване от храм-паметника "Св. Александър Невски" 15 минути преди настъпването на Великден са водещите акценти в празничната програма на Нова ТВ.

Предавания 

Вълнуващи човешки истории ще разкажат предаванията Горещо и Отечествен фронт в празничния съботен ден. "Пътят към Бога" е темата на водещата Венета Райкова, която ще срещне зрителите с отец Никанор от Църногорския манастир "Св. Св. Козма и Дамян". В миналото си финансов анализатор и брокер, а днес свещеник, той ще разкаже за пътя от Уолстрийт до манастира и как човек стига до Бога. Емоционална ще бъде и срещата на Мартин Карбовски с актрисата Живка Пенева в „Отечествен фронт” на 14 април. Жената, известна като Пепи от Оркестър без име, зрителите на Нова ТВ ще видят в разговор за времената, когато нямаше Великден, за спомените от старото кинаджийско време, за мечтите и преходността на световната слава.

Различни истории за вярата, човешката доброта и познанието на Бога ще представят и репортерите на Нова ТВ в Темата на Нова събота и неделя. В събота авторът Мария Димитрова ще срещне зрителите с три човешки съдби – на 97-годишния дядо Добри от с. Байлово, един от най-големите дарители на българска църква, семейство, които рисуват и реставрират икони, и историята на църковен хор, в който любовта към Бога обединява различни поколения. В неделното издание на „Темата на Нова” Михаела Карабельова ще разкаже историята на 2 млади жени, отказали се от динамичния градски живот, за да станат монахини.

Откровени ще бъдат и срещите в На 4 очи в деня на Великден, 15 април. Пред водещата Цветанка Ризова ще застанат Джоко Росич, Богдана Карадочева и Стефан Димитров. Какво вълнува актьора с най-запомнящия се глас, какво го кара да се усмихва, какво е за него отплатата и какво опрощението, любовта или омразата е по-силна? Пред камерите на предаването ще застане и дуетът Богдана Карадочева и Стефан Димитров в разговор за празниците, делниците, вярата и надеждите, доверието и мечтите преди 20 години. Кулинарен привкус в предаването ще донесат и водещите Стоян и Лора, които ще разкрият тайните на добрата кухня, какво са взели от пътешествията си по света и каква според тях е вкусната храна.

За празничната атмосфера в неделя ще допринесе и Club News, които ще представят благотворителната кампания "Стани ангел сега". Звездите, които традиционно попадат под критичния поглед на предаването, на връх Великден ще бъдат представени в светлината на добрите дела, които са извършили.

В първия ден след Великден, 16 април, Сделка или не ще посрещне зрителите с преобразено студио изцяло в духа на празника. Водещият Румен Луканов ще ни срещне с позитивната история на жена, ръководител на кръжок „Райна Княгиня”, който съхранява традициите на българската шевица. В ефира на предаването тя ще разкаже за пътя, който е извървяла в борбата си с рака и как силата на вярата се е превърнала в нейното единствено спасение.

Филми и сериали

В деня на Велики четвъртък Величко и компания от Етажна собственост са приготвили един от най-смешните епизоди. Зрителите ще станат свидетели на най-безумното и трагикомично погребение и възкресение, на най-щурото и ненадейно забогатяване и обедняване в блока на съседите.

В следобедните часове на Разпети петък, 13 април, Нова ТВ ще излъчи две филмови премиери – комедиите Алвин и чипоносковците 2 (13.30 ч.) и веднага след него Пришълци на тавана (15.15 ч.).
В събота, 14 април, зрителите ще видят комедийното заглавие Агент XXL 2 и концерта на Мария Илиева "Лунен сън" в две части (23.10 ч.).

Карибски пирати: Проклятието на Черната перла (20.00 ч) и Диво сърце (22.45 ч.) са филмовите предложения в неделния ден, 15 април. 
 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg