Посрещнете Великден с Гала

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Посрещнете Великден с Гала
11.04.2012

Трескава подготовка за празниците ще видят зрителите на На кафе през следващите няколко дни. Утре, на Велики четвъртък, депутатът Калина Крумова ще влезе в студиото с пресни, току-що нашарени яйца. Тя ще покаже на Гала стара рецепта за боядисване, предавана от поколение на поколение в нейния род. Чаровната гостенка ще сподели, че  на този ден винаги спазва традицията до най-малката подробност и боядисва яйцата преди изгрев слънце. Кулинарният експерт на предаването –  Елица, също ще се включи в празничната подготовка и ще покаже на зрителите рецепта за великденски козунак само с четири  яйца.

Утре Гала ще посрещне и още един специален гост – певицата Йорданка Христова, която само преди дни се завърна от дълго пътешествие. В ефира на Нова ТВ изпълнителката на хита „Ще продължавам да пея” ще разкаже за всички места, които е посетила – Индия, Канада, САЩ и любимата си Куба, като най-впечатляващото й пътуване е било до ашрам, където се е срещнала с духовния си водач.

На Разпети петък Гала ще спази традицията да мине под плащеницата. Ритуалът ще изпълни в компанията на певицата Диана Дафова от православния храм в село Нови хан. Там литургия ще отслужи отец Йоан. В последния ден от седмицата водещата  ще разговаря и с някои от най-големите български звезди. Те ще разкажат как се чувстват на празника и как вярата е помогнала в тежки моменти от живота им.

Следващата седмица, в първия ден след Великден, на гости в студиото ще бъде социологът Мира Янова. Преди известно време тя се върна от гостуване при дъщеря си Ани, завършила поп и джаз в един от най-престижните музикални колежи в САЩ. Пред Гала Мира ще сподели дали е готова да се раздели и със сина си Мишо, на когото също предстои заминаване отвъд океана. Тъй като е изключителен кулинар, тя няма да пропусне да даде и няколко пролетни предложения за лесни и вкусни ястия.

За финал на празничната програма Гала и Джуджи ще проверят каква е обстановката в къщата на семейство Бикови след празниците. Те ще се включат директно от снимачната площадка на „Женени с деца в България”, където ги очакват много  изненади.  

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg