Тежки времена за Лютови

 
 
Затварят хотела на Лютови
Получател:


Твоят e-mail:

Тежки времена за Лютови
11.04.2012

В следващия епизод на Столичани в повече по bTV за Лютови ще настъпят трудни времена. Инспекторите, изпратени от Рангел, ще навестят хотела им и ще констатират редица нарушения. Славея и Йордан ще отнесат куп актове и глоби и ще бъдат принудени временно да преустановят семейния си бизнес, докато не покрият изискванията. Семейният бюджет ще бъде сериозно намален и ще предизвика негодуванието на някои членове на семейството.  

Андрей и Спас ще се срещнат с потенциални купувачи на статуята. Андрей веднага ще усети, че си имат работа с престъпници, но брат му ще бъде опиянен от сключената сделка и няма да се вслуша в предупрежденията му. Двамата с Йовка ще побързат да отпразнуват предстоящото си забогатяване, а в празненството неочаквано ще се включи и Радко.    

Димо ще помогне на Рангел да се консултира с адвокат. След разговора си с него бившият кмет ще научи, че положението му наистина е сериозно и свободата му е в ръцете на съседите. Докато той трепери за бъдещето си, Гълъбина и Пацо ще споделят едни от най-романтичните си сънища. Какви са те, ще разберем в „Столичани в повече” на 11 април от 21 ч. по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg