Белослава срещу Анета Сотирова в "Аз обичам България"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Белослава срещу Анета Сотирова в "Аз обичам България"
05.04.2012

Този петък в Аз обичам България един срещу друг ще застанат майка и дъщеря. На изпит по родолюбие ще се изправят певицата Белослава и майка й – актрисата Анета Сотирова. Двете дами ще защитават капитанската чест съответно на Андрей Слабаков и Юлиан Константинов.

Освен тяхното чаровно присъствие, двамата капитани ще разчитат и на представители от няколко поколения. От страната на бойния режисьор ще застанат младите надежди Ицо Хазарта и журналистът Драго Симеонов, а още по-бойният Юлиан Константинов ще разчита на опитните Благовест Аргиров и репортера на Нова ТВ Иван Черкезов.

След като в последния епизод на „Аз обичам България”, за първи път в историята на шоуто, капитанската битка завърши с равенство, този петък двата отбора ще бъдат твърдо решени да играят до победа. А нея ще трябва да си извоюват с много труд и верни отговори. Какво представлява ястието „суй чушчи с уо”, представено по време на кулинарната изложба "Това е Банско", колко процента от българите предпочитат скара и бира пред опера и балет, кой отбор ще се справи най-успешно с предизвикателството „Спагети уестърн” и кой ще бъде най-атлетичният и издръжлив участник от двата отбора?

Отговорите – този петък в „Аз обичам България”, от 21.00 ч. по Нова ТВ.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
...колко процента от българите предпочитат скара и бира пред опера и балет...
Я се огледайте - то е очевадно :(((
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg