Под прикритие продаден в Китай и Латинска Америка

 
 
Китай и Латинска Америка ще гледат "Под прикритие"
Получател:


Твоят e-mail:

Под прикритие продаден в Китай и Латинска Америка
28.03.2012

Българска национална телевизия и сериалът Под прикритие постигнаха един от най-големите филмови успехи не само у нас, но и в световен мащаб. Хитовият сериал беше продаден в Китай, Латинска Америка и Европа. Световният дистрибутор, който притежава правата за разпространение, е американската продуцентска компания „Ню Филмс Интернешънъл” със седалище в Лос Анджелис. Тя е един от най-мощните играчи в разпространението на холивудски и европейски продукции на международния пазар. Ето защо фактът, че „Под прикритие” е в техния каталог означава, че успехите тепърва предстоят.
 
 
Според Насим Хейсън, собственик на компанията, „Под прикритие” е безспорният фаворит сред българските сериали, произвеждани в последните години. Доказателство за това е, че филмът вече се разпространява на 3 континента и беше продаден и в Китай, който се слави като един от най-трудните пазари за продажба на чужди продукции.

Насим Хейсън: „Под прикритие” е един от най-добрите сериали, който някога съм виждал в България. Гордеем се с това, че успяхме да продадем сериала на три континента - Близкия Изток и Европа, включително и Източна Европа. В Съединените щати също са заинтригувани. Опитваме се да пробием и в Латинска Америка. Това може би ще е най-успешният телевизионен сериал, който някога се е произвеждал в Централна и Източна Европа. „Под прикритие” преобръща представата за българско кино.

И една приятна изненада за феновете на „Под прикритие” - предстои да се реализира един доста амбициозен проект. Насим Хейсън обясни, че това ще е първият телевизионен сериал, който компанията ще се опита да превърне в 3D филм. Според дистрибутора това може да бъде първият сериал изобщо, който ще бъде направен в 3D и ще се разпространява в целия свят.

 

коментари (3)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
На мен лично серияла ми харесва много моята оценка е 6+ ! И да кажа серяла е много добър поне аз така мисля.Живея в германия от доста време и да ви кажа чесно по немската телевизия никога не съм виждал такъв серял всичко е болкук тука в германия относно СЕРИЯЛИТЕ И ФИЛМИТЕ :)
 
"Хитовият сериал беше продаден в Китай"
:)))) Това вече си е голямо постижение
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg