Конфликти и Рачков тази вечер в "България търси талант"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Конфликти и Рачков тази вечер в "България търси талант"
27.03.2012

Истинско нашествие от спорни и безспорни таланти очаква зрителите в осми епизод на България търси талант, който ще се излъчи във вторник - 27 март. В този епизод Маги е твърдо решен да казва само "Да", но намеренията му не се осъществяват напълно. След серия уникални и странни изпълнения идва ред на македонеца Боян, който смайва всички с умението си да казва думите отзад напред и едновременно с това да преброи броя букви във всяка една от тях. Той се справи прекрасно с думи като купестодъждовна облачност, българо-македонски речник и други.

Не такова е положението с  54-годишния цирков артист Милотин, чието изпълнение ражда сериозен конфликт между Маги и Любо. Номерът, в който участие като асистентка взе и Мария Игнатова, провокира Маги да захвърли дипломата си на цирков актьор, а Дилов разбра, че има понятие от цирково изкуство.

След този случай Маги осъществява своето отмъщение с помощта на двама младежи от Шумен, които пеят рап в рими по зададена от журито тема. А темата е "колко е лош Дилов като жури" и, естествено, е подадена от Маги Халваджиян. Изпълнението се оказва невероятно и двете момчета решават да изпълнят нещо на бис. Второто изпълнение провокира скритият в публиката Рачков да излезе на сцената и да защити честта на дамата на сърцето си и своята. Как точно се включи комикът в изпълнението, зрителите ще видят във вторник вечер от 21:00 часа.  

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"Второто изпълнение провокира скритият в публиката Рачков да излезе на сцената и да защити честта на дамата на сърцето си и своята."
Само някви селски изпълнения :((((
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg