Александър Кадиев показва любимата си

 
 
Александър Кадиев
Получател:


Твоят e-mail:

Александър Кадиев показва любимата си
23.03.2012

Младият актьор Александър Кадиев ще е специален гост в Търси се тази неделя, 25 март. Водещите Меги и Нели ще го срещнат с любимите му хора, които ще разкрият какъв е той извън театралната сцена и телевизионните изяви.

Първата изненада за актьорът ще бъде неговата майка - Катето Евро, от която той е наследил темперамента и таланта си. Сашко е много желано и чакано дете. С баща му 3 години нямахме деца, дори вече мислехме да си осиновим. Аз толкова много исках да е момиче, че когато се разбра, че не е, се разплаках, спомня си емоционалната актриса. Тя ще опише Сашо като изключително палаво дете, с което непрекъснато са били в „Пирогов” и ще признае, че не е искала синът й да става актьор, но сега е горда от неговите успехи.

Много сме привързани един към друг. И сега, когато напусна нашия дом, ми липсва, но се радвам, че намери момиче, което да се грижи за него, сподели още майката.

Ще видим и бабата на актьора, майка на неговия баща, която ще разкаже колко грижовен е Сашко като внук. Винаги е усмихнат, позитивен. Споделя всичко, разказва, вълнува се и много искаше да стане актьор. Моля се на Бог да е здрав и все така да ни радва, ще сподели баба Недялка. Да танцува като Принс пък ще го предизвика неговият първи братовчед Максим, като Сашко ще се представи в блестяща светлина.

Особено вълнуваща ще бъде и срещата му с любимото момиче - Таня, с което са заедно повече от година. Двамата се запознават на постановка на актьора, но по това време Таня има успешна кариера на танцьорка по салса в Лондон. Говорихме по телефона всяка свободна минута. Много ми липсваше, исках да го прегърна и реших да се върна в България заради него и да заживеем заедно. Той е страхотен и ме прави изключително щастлива, споделя момичето. Тя съвсем естествено ще предизвика любимия си да танцува салса, а той ще го направи в свой собствен стил.

От театралните среди срещите ще бъдат с актьора Евгени Будинов - един от най-близките приятели на Кадиев. Най-голямата изненада в студиото обаче ще бъде присъствието на актьора Иван Налбантов, който е любимият преподавател на Сашо от НАТФИЗ.

Не пропускайте "Търси се" и тази неделя от 11 ч. по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg