Завръщането на Столичаните

 
 
Столичани в повече - от 7 март по bTV
Получател:


Твоят e-mail:

Завръщането на Столичаните
07.03.2012

На немислими до момента ситуации между Чеканови и Лютови ще станем  свидетели в новия сезон на Столичани в повече, който започва днес (07 март) по bTV. Двете семейства ще празнуват заедно рожден ден, ще си разменят комплименти, ще кроят общи планове за бъдещето. Как е възможна тази драстична промяна в отношенията между двете вражески фамилии - това ще стане ясно в новите епизоди на хитовия сериал, който се завръща на 7 март по bTV.

Любовта и последиците от нея отново ще определят голяма част от ежедневието на героите. Йовка ще разбере, че е бременна от Радко и ядосано ще му съобщи новината. За сина на Рангел това разкритие ще дойде като гръм от ясно небе и коренно ще промени възгледите му. Той ще предприеме действия, които ще доведат до сериозно объркване дори най-близките му хора, а едно необмислено решение ще застраши живота му. 

Чувствата на Пацо към Гълъбина ще стават все по-силни, а идеите му за ухажване – още по-оригинални и комични. Кръчмарят ще стигне толкова далеч в постъпките си, колкото никога не е вярвал, че ще има смелостта да отиде. Пацо ще направи нещо немислимо, за да бъде с любимата си жена. Какво е то, ще разберем в новия сезон на „Столичани в повече” - от 7 март, от 21:00 ч. по bTV.

С кого е избрала да бъде Мария Чеканова - с Андрей или Димо? Загадката ще бъде разгадана още в първия епизод от новия сезон. Ще разберем как са се развили събитията след злополучното сватбено тържество, което беше провалено от неочакваната поява на кметския син и как са се развили взаимоотношенията между двете фамилии след това.

В новия епизод Извор ще се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!”.  Част от любимите персонажи ще бъдат въоръжени с метли, ръкавици и ведро настроение, както и с хапливи коментари. Кметът Йордан и съпругата му Славея ще зарадват своите съграждани и със специална празнична програма, посветена на чистенето. Разбира се, мероприятието няма да бъде пропуснато от Рангел, който ще се намеси подобаващо в него.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg