Софи Маринова и Краси Аврамов в Станция Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Софи Маринова и Краси Аврамов в Станция Нова
02.03.2012

Христо Мутафчиев, Найо Тицин и Янка Рупкина са само част от гостите, които ще гостуват в Почивна станция тази събота. Начало на първия ден от уикенда ще постави Витомир Саръиванов с темата „Ретро или е да си националист?”, а различни гледни точки ще споделят Найо Тицин, Искра Ангелова и Андрей Арнаудов. След това актьорът Христо Мутафчиев ще бъде гост на Ирина Сарачинова, с която ще търсят отговор на въпроса „Заболяване ли е мързелът?”. Дискусия за това опасен ли е ботоксът ще повдигне Яна Грудева, която ще покани в студиото Мира Кадурина и Катрин Вачева. На живо от Чепеларе зрителите ще разберат как празнуваме Тодоровден, а за празничната атмосфера в студиото ще допринесат още народната певица Янка Рупкина и Стилиян Ангелов.

В неделното издание на "Почивна станция" първи ще говорят икономистът Владимир Каролев и депутатът Валентин Николов, а темата на дискусията ще бъде скандала с бонусите и популизъм ли е неговото решение. До кога трябва да издържаме децата си – отговор на този въпрос ще потърсят певицата Ваня Костова, синът й Боян и Миглена Ангелова. Гостите на Ирина Сарачинова ще запретнат ръкави, за да направят домашно приготвени разкрасяващи маски.

В рубриката "Съдебен спор" ищец ще бъде 32-годишен мъж, който твърди, че бил принуден да изостави дъщеря си, когато била едва на три месеца. Не я е виждал повече от 10 години, а сега детето е настанено в социален дом, защото майката проституира.

Силно артистично присъствие ще има при "Съпругите", където Жени и Мая ще посрещнат човека – глас Краси Аврамов, победителя в тазгодишното издание на Евровизия – Софи Маринова, фолк изпълнителя Константин и Орлин Павлов за новия си музикален проект и участието в новия сериал на Нова ТВ "Отплата". В памет на Дим Дуков в студиото ще се съберат негови близки приятели – Катето Евро, Валя Горанова, Камен Балкански и Добромир Банев. Зрителите ще видят новата колекция на Жени Живкова и ще разберат повече за предстоящото турне на Райна.

За финал Стефан Щерев и Яна Грудева ще се впуснат в търсене на 10-те признаци, че сме българи, а един от събеседниците по темата ще бъде Сашо Дойнов.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg