Руслан Мъйнов в "Търси се…"

 
 
Руслан Мъйнов гостува в "Търси се…"
Получател:


Твоят e-mail:

Руслан Мъйнов в "Търси се…"
17.02.2012

Звездата от Комиците и култовия сериал на bTV Столичани в повече - Руслан Мъйнов, ще бъде специален гост в новото издание на Търси се…,  тази неделя, 19 февруари, от 11 ч.

Първата среща, която Меги и Нели са приготвили за госта си, е с колегите му от шоуто и сериала. Те ще го опишат като "най-добродушния и аналитичен" актьор в екипа им. Руслан най-много обича спокойствието. Не обича да бърза и е голям перфекционист, ще сподели Кръстю Лафазанов. Ненчо Илчев ще признае в какво двамата си пасват най-много, а Ернестина Шинова ще го предизвика да изпее любимата й ария "Винчеро". Заради любовта му към операта водещите ще го срещнат и с оперната прима Христина Ангелакова, която ще заяви, че "в лицето на Руслан ние сме загубили един голям тенор".

Една от вълнуващите срещи за актьора ще бъде и тази с Любомир Нейков, с когото се познават още от годините в НАТФИЗ. Той ще определи Руслан като изключително раздаващ се човек, който обаче никога няма да поиска услуга дори и от най-близкия си приятел.

В "Търси се…" Руслан ще се срещне и с любимата си преподавателка от НАТФИЗ – проф. Надежда Сейкова, както и със своя състудент Мариан Бачев, който ще сподели как му е помагал да научи български език. Мариан е един от малкото приятели на Руслан, които са му гостували в Измаил и ще разкаже за родителите на актьора.

Голямата изненада за Руслан в студиото ще бъде цигуларят Венци Такев, с който заедно ще изпеят една от любимите руски песни на актьора.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg