Кой ще връчва Оскарите

 
 
Холи Бери ще награждава колегите си
Получател:


Твоят e-mail:

Кой ще връчва Оскарите
16.02.2012

Всички можем да гадаем и да се обзалагаме, но никой от нас не знае със сигурност кои ще са големите победители на тазгодишните награди "Оскар". Ще трябва да почакаме още десетина дни за да разберем дали собствените ни фаворити ще триумфират с престижните отличия.

Все пак, сред неизвестните покрай "Оскар"-ите, има и "известни" и те са свързани с известните личности, които тази година ще връчват статуетки на колегите си. И те са една доста впечатляваща компания: Брадли Купър, Холи Бери, Роуз Бърн, Том Круз, Пенелопе Крус, Камерън Диаз, Том Ханкс, Анджелина Джоли, Мила Йовович, Ели Кепмър, Дженифър Лопес, Мелиса Маккарти, Ема Стоун, Кристен Уиг и др. Внушителен списък с внушителни хора, но и няма как да е иначе, когато става въпрос за най-престижните кинонагради.

Тази година е 84-ата церемония на наградите "Оскар" и почитателите на киното в България ще имат възможността да проследят събитието НА ЖИВО единствено в ефира на bTV Cinema! Излъчването започва на 27 февруари в 00:00 часа и ще продължи до 6:30 часа. Не пропускайте най-важната вечер за киното само по bTV Cinema!

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg