Десислава става столичанка в повече

 
 
Очаквайте новите епизоди на "Столичани в повече"
Получател:


Твоят e-mail:

Десислава става столичанка в повече
10.02.2012

Колко далеч може да стигне войната между Чеканови и Лютови - ще разберем в новите епизоди на Столичани в повече.  След като навръх сватбения ден на Димо и Мария цял Извор разбра за връзката на булката с Андрей, отношенията между двете семейства ще преминат на друго ниво. Ще се сродят ли в крайна сметка враждуващите лагери или първоначалният план на Рангел за бъдещето на дъщеря му с Димо ще бъде изпълнен, ще стане ясно скоро по bTV.

При всички положения случките в миналото няма да бъдат забравени лесно. Лицемерието отново ще е водещо в постъпките на Рангел, Гълъбина, Славка и Йордан, а нервите и дори животът на някои от персонажите често ще са изложени на изпитание. Събитията ще бъдат допълнително усложнени от неочаквана бременност. Междувременно, римската статуя ще продължи да обсебва умовете на някои от героите и в този сезон ще стане ясно какво ще донесе тя на последния си притежател - дали голямо богатство или голямо проклятие.

В новите епизоди на "Столичани в повече" ще видим и много нови образи. Един от тях ще бъде на елитарна столична певица, в чиято роля ще влезе звездата Десислава.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Десислава става столичанка в повече.
Простотията ще е още по-голяма :(((((
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg