Ваня Цветкова журира в "България търси талант"

 
 
Ваня Цветкова стана част от журито на "България търси талант"
Получател:


Твоят e-mail:

Ваня Цветкова журира в "България търси талант"
06.02.2012

Тази неделя /5 февруари/ бе последният снимачен ден от същинските кастинги на втория сезон на шоуто България търси талант. След близо един месец упорита работа журито и екипът на най-успешното шоу за 2010 посрещнаха на сцената близо 400 души, които искаха да покажат на тях и на цяла България своя талант.  За тези 4 седмици в студиото имаше много смях и сълзи, много весели и страшни моменти, опити за рекорди, сбъднати и разбити мечти.

Тази година публиката в студиото на "България търси талан"” се превърна в четвъртия член на журито. По време на снимките на същинските кастинги хората в залата аплодираха бурно, отхвърляха безкомпромисно, опитваха се да повлияят на оценката на журито и да изкажат своето мнение за това какво те искат и наричат талант.

Подкрепа на журито в някои от снимачните дни оказаха и трима известни българи. Пръв на "горещия"стол до Маги, Любо и Хилда като гост жури седна една от най-големите звезди на цирковия манеж Енчо Керязов. На помощ на журито при оценяването на талантите се "притече" и актьорът Калин Сърменов. В компанията и под влиянието на Любен Дилов-син той много често се превъплащаваше в ролята на Милото, която изпълнява в сериала Седем часа разлика и това провокира бурни както положителни, така и отрицателни реакции от страна на публиката в студиото.

В един от последните снимачни дни на стола на журито седна и актрисата Ваня Цветкова. Дали чаровната "съдийка" остана все така строга и твърда при издаването на "присъди" или повлияна от вечния позитивизъм и усмивка на Хилда Казасян, тя бе благоразположена към талантите зрителите ще разберат скоро от ефира на bTV. 

 

 

 

 

 

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Дали чаровната "съдийка" остана все така строга и твърда при издаването на "присъди" или повлияна от вечния позитивизъм и усмивка на Хилда Казасян, тя бе благоразположена към талантите зрителите ще разберат скоро от ефира на bTV.
Е то това е ясно:))))) от снимката.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg