Комиците празнуват рожден ден със Стоянка Мутафова

 
 
Комиците празнуват рожден ден със Стоянка Мутафова
Получател:


Твоят e-mail:

Комиците празнуват рожден ден със Стоянка Мутафова
02.02.2012

Специално празнично издание на най-гледаното комедийно шоу у нас - Комиците, ще излъчи bTV в петък, 3 февруари. Предаването ще отпразнува в ефир 90-годишния юбилей на голямата българска комедийна актриса Стоянка Мутафова, а заедно с това ще отбележи и своя пети рожден ден.

Почетен гост в "Комиците” ще бъде самата рожденичка. Тя ще зарадва зрителите и с участието си в част от празничните скечове. Великата актриса, която от една година забавлява аудиторията и с ролята на баба Марийка от култовия сериал на bTV – Столичани в повече, ще получи и специални поздрави от актьорите в шоуто. Своите комедийни обръщения към нея ще отправят емблематичните за "Комиците” образи – Любойко Борисов, Пегъзий Музовски, Пейо Гугутков и Магьосникът Ненчо. А в ексклузивно издание на рубриката "Нека бърборят” на гости на водещия Русен Петров ще бъде отново Стоянка Мутафова… но изиграна от актьора Христо Гърбов.

Зрителите ще могат да се насладят и на специалните музикални изпълнения на Богдана Карадочева, Тони Димитрова и Руслан Мъйнов. На финала на предаването, специално за рождения ден на скъпия си гост, екипът на "Комиците” е подготвил атрактивна изненада.

Още от старта си по bTV през 2007 г. "Комиците”, чийто продуцент е Dream Team Productions, се нарежда сред петте най-успешни телевизионни заглавия всеки месец и е лидер по гледаемост сред комедийните програми. През последната година предаването, с което bTV въведе за първи път в българския ефир жанра телевизионна стенд-ъп комедия, привлича близо 1,5 милиона зрители всяка петъчна вечер от 21.00 часа.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Още от старта си по bTV през 2007 г. "Комиците”, чийто продуцент е Dream Team Productions, се нарежда сред петте най-успешни телевизионни заглавия всеки месец и е лидер по гледаемост сред комедийните програми.
Доста гнусничко предаване :((((((((((((
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg