Жени Калканджиева дебютира в Станция Нова

 
 
Жени Калканджиева
Получател:


Твоят e-mail:

Жени Калканджиева дебютира в Станция Нова
27.01.2012

Този уикенд ще бъде дебютът на Жени Калканджиева като водеща в рубриката "Съпругите" на Станция Нова. Новият женски тандем Жени и Мая ще се появи още в събота, но съвсем за кратко – те ще закрият съботния блок Почивна станция, след което ще продължат активно да репетират зад кадър.

В неделя зрителите ще се пренесат в дома на шестата по красота българка, за да видят как се приготвя за първата си поява като водеща в ефира на Нова ТВ. Шефката на модна агенция "Визаж" вярва, че с Мая ще бъдат един успешен телевизионен тандем и ще затвърдят имиджа си на модерни и съвременни съпруги. Жени ще води предаването с очила и вече има конкретни идеи за нови и интересни теми, с които да освежи рубриката.

Сред първите гости, които новият телевизионен тандем ще посрещне в студиото, е водещата на Горещо Венета Райкова, фолк певицата Андреа и манекенката Биляна Йотовска и дъщеричката й Никол.

В останалите рубрики на "Станция Нова" зрителите ще чуят историята на майка, която напуска съпруга си, след като е подложена на домашно насилие, а Стефан Щерев и Яна Грудева ще подредят 10-те мъжаги, които няма да празнуват предстоящия 2-ри февруари. Сред темите в неделното издание на "Почивна станция" ще бъдат фобиите и как човек да се справи с тях, както и идеи за това как да спестим 1000 лв. за лятната ваканция.

В първия ден от уикенда "Почивна станция" ще отдаде почит на големия актьор Коста Цонев и ще излъчи последното му телевизионно интервю. По темата за кулинарните блогъри Ирина Сарачинова ще покани кулинарния майстор и готвач-консултант в „Черешката на тортата” Иван Манчев. Различни мнения по повод проектозакона за интелектуалната собственост в Интернет, ще потърси Стефан Щерев, а какво представлява професия манекенка, ще се опита да разбере Яна Грудева с помощта на гостите си Юлияна Кънчева и Елена Ангелова.

Тази събота зрителите ще видят и Валерия Велева, която ще интервюира Ким Стоянов в своята рубрика "По пантофи".

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Жени Калканджиева дебютира в Станция Нова
Още една причина да не я гледам тази простотия.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg