Джанер Куртаран е оставил наркотиците зад гърба си

 
 
Джанер Куртаран
Получател:


Твоят e-mail:

Джанер Куртаран е оставил наркотиците зад гърба си
23.01.2012

Джанер Куртаран, актьор от сериала Любов и наказание, преживял страшна, но и поучителна случка.

След поредното лечение в клиника за наркомани Джанер получил покана за гостуване само в третия епизод на сериала, където трябвало да изиграе Мехмет, неверния годеник на Ясемин, с чиято изневяра започва завръзката в историята. След снимките режисьорът му предложил да влезе в постоянния екип, а ролята му да продължи и да се развие.

Това дало нов шанс за талантливия 33-годишен актьор, чиито професионални изяви тежко пострадаха от зависимостта му от кокаина. Злоупотребата с наркотиците стана причина година по-рано той да бъде отстранен от екипа на Листопад, в чиито първи епизоди изпълняваше ролята на Шевкет. Макар че пази добри спомени от екипа на  сериала,  Джанер смята, че ролята на  Шевкет много го е изхабила. В един момент животът ми изчезна, всичко беше Шевкет. Хората виждаха в мен героя ми. Шевкет погълна Джанер, но и аз го убих. Възвърнах самоличността си, докато отбивах военната си служба. Тогава отново намерих хора, които искаха да бъдат приятели с Джанер, разказва актьорът.

Направих грешка и платих цената, каза Джанер, след като излезе от клиниката за лечение на наркомани в Бакъркьой. Станах жертва на приятели. Дано да не съм изтрил напълно славата си. Взех си поука от преживяното.

Джанер беше принуден да влезе в клиниката, след като бе задържан за притежание на наркотици. Полицаи го видели да хвърля нещо на земята рано една сутрин в Бейоглу и открили на мястото бяло пликче с наркотици. Престоят му в центъра за  алкохолици и наркомани не минал без проблеми. Той дори избягал оттам, но колеги го убедили да се върне и да продължи лечението.

За разлика от повечето си колеги като малък Джанер, който е роден на 26 октомври 1978 г. в Истанбул, не е мечтал да стане актьор.  Случайно, покрай леля си, се срещнал с професионална театрална трупа, завършил актьорско майсторство в университета Мимар Синан в Истанбул и работил известно време в Истанбулския държавен театър. Снимал се е в няколко сериала и в игралния филм „Долината на вълците: Ирак”, където изпълнява малка, но впечатляваща роля на камикадзе, което отмъщава за убития си от американците син.

Сега актьорството му е страст: Играя, за да се чувствам щастлив. Искам да играя добре, да играя с удоволствие, искам да направя нещо значително. Ако играя за пари, ще стана занаятчия, казва актьорът, който не се е отказал от театъра, но мечтае да участва в добър  игрален филм.

Казва, че вярва в любовта от пръв поглед, а какво ще стане след това е лотария. Това, което го ядосва най-много, е лъжата. Обича джаз и блус. В един период от живота си писал, но в момент на депресия изгорил всичко...

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
подобни новини:
 
най-нови
 
 
най-четени
 
 
20.01.2012

В първите снимачни дни на излъчвания по Диема Фемили сериал

 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg