Шокиращи разкрития в ново предаване по Нова ТВ

 
 
"Разследване" е новото предаване на Нова ТВ
Получател:


Твоят e-mail:

Шокиращи разкрития в ново предаване по Нова ТВ
09.01.2012

Всяка неделя от 14 януари Разследване ще предлага филми, разкриващи конкретни примери на корупция, всякакъв вид престъпления на фирми, длъжностни лица от държавния апарат, политици, а също и порочни практики в обществото, предизвикани от недомислия в законодателството.

С тези конкретни примери на престъпления и нарушения ще се показват масови практики в съответните области на живота”, обясни топ журналистът Васил Иванов.

Той е един от авторите на предаването, което ще започва в 17:00 ч., половин час преди „На 4 очи”. Идеята на "Разследване" е след всеки излъчен материал да се предизвика реакцията на съответната институция и на обществото като цяло.

Екип от най-добрите разследващи журналисти ще работи в екип с оператора Димитър Славов, който има дългогодишен и богат професионален опит зад камерата.

Васил Иванов е носител през 2006 г. на връчваната в Лайпциг награда „За свободата и бъдещето на пресата” (Preis für die Freiheit und Zukunft der Medien), известна като „Европейският Пулицър”. Удостоен е и с „Полицай на годината” за граждански принос към работата на полицията.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"С тези конкретни примери на престъпления и нарушения ще се показват масови практики в съответните области на живота"
Ще имат доста материал.:(
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg