Скорсезе ще снима филм за Франк Синатра

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Скорсезе ще снима филм за Франк Синатра
15.05.2009
Американският режисьор Мартин Скорсезе ще снима първия филм за живота и делото на легендарния актьор и певец Франк Синатра, съобщи специализираното издание "Варайъти".

Продуценти на филма ще бъдат студията "Юнивърсъл пикчърс" и Mandalay Pictures. Проектът датира от няколко години, като част от времето бе необходима, за да се получат авторските права, които се държат от компанията "Франк Синатра Ентърпрайзис".

Няма никакъв намек за това кой актьор ще се превъплъти в ролята на легендарния певец и актьор Синатра. През 1992г. беше направен тв филм за живота на Синатра. Американската икона на развлекателната индустрия през XXти век Синатра е удостоен с 11 награди "Грами", има "Оскар" за най-добра второстепенна роля през 1954г. за филма "Докато има мъже", на режисьора Фред Цимерман.

През 2008г. американските пощи издадоха марка с неговия лик десет години след смъртта му на 82-годишна възраст. По време на своята дълга кариера 66-годишният Мартин Скорсезе направи филми като "Шофьор на такси", "Разярения бик", Бандите на Ню Йорк", "Казино" и други запомнящи се филми.

 

източник (actualno.com)
коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg