Нурсели Идиз има проблеми с алкохола

 
 
Животът на Нурсели Идиз е бурен и драматичен
Получател:


Твоят e-mail:

Нурсели Идиз има проблеми с алкохола
21.12.2011

Изпълняващата една от главните роли актриса в сериала Цената на славата – Нурсели Идиз, има сериозни проблеми с алкохола и папараците все по-често я засичат да излиза подпийнала от ресторанти след среща с приятели.

Проблемът с алкохола на 51-годишната актриса, театрална и филмова звезда в Турция през 80-те и 90-те години, е свързан с депресивно маниакалните състояния, в които все по-често изпада. През пролетта тя постъпи в болница и й бе поставена диагноза биполярно разстройство.

В интервю за „Телевизион газетеси” Нурсели разказва, че възходът и падението в живота й са й повлияли отрицателно и са я довели до това състояние. Тежък пристъп през пролетта на тази година, при който не спала 18 часа и непрекъснато плакала, спомняйки си за наскоро починалата си майка, й попречил да отиде на представление и тогава решила да потърси лекарска помощ.

Животът на актрисата е бурен и драматичен. Тя е родена в Истанбул в семейство на интелектуалци и получава добро образование -  театрално майсторство в Анкарската консерватория и археология, и история на изкуството в университета Хаджеттепе.

На 23 години се омъжва за Джем Идиз, класически музикант и композитор на симфонична и театрална музика, от когото има дъщеря Елиф. Прави няколко впечатляващи роли в театъра, но решава за повече пари да се ориентира към телевизията. Предаванията й имат успех, но тя сменя, по нейните думи, за повече пари канал след канал.

Следват дела за нарушени споразумения, а предизвикателните й дрехи и поведение не слизат от първите страници на жълтите вестници. След 20-годишен брак се развежда с Джем, като твърди, че никога не му е изневерявала, но в следващите години сменя често доста по-младите си любовници. Напълнява, злоупотребява с лекарства, при едно от постъпванията в болница се твърди, че е направила опит да сложи край на живота си.

22 сериала и над десет игрални филма, за ролите в които е получила няколко награди, бележат кариерата й. 99 на сто от героините й са „лоши жени” и понякога я наричат „дългокраката дяволска актриса”.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
подобни новини:
 
най-нови
 
 
най-четени
 
 
20.12.2011

Турската актриса Селма Ергеч, която изпълнява ролят

 
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg