Звездният миг на Лютови

 
 
Лютови стават медийна сензация
Получател:


Твоят e-mail:

Звездният миг на Лютови
14.12.2011

Звездният миг на Йордан и Славея ще бъде в следващия епизод на Столичани в повече.  Дългоочакваният ден на откриването на паметника най-сетне ще настъпи и ще превърне семейство Лютови в медийна сензация. Неочаквани гости ще развълнуват до сълзи кмета и съпругата му, а кои са те, зрителите ще разберат в сряда, 14 декември, от 21 ч. по bTV.

Мария вече е избрала булчинската си рокля и мястото на предстоящата сватба. Сватбеното настроение на Димо ще бъде помрачено от Андрей, който ще му покаже намерената банкова бележка и ще го принуди да предприеме отчаян ход.

Капризите на "бременната” Йовка ще стават все по-големи. Раят й в дома на Лютови обаче няма да продължи дълго и не само че ще бъде разкрита, а и изгонена от Спас. В следващия епизод на „Столичани в повече” зрителите на bTV ще чуят една любовна история от миналото на отец Григорий и ще разберат какъв ценен съвет за любовта попът ще даде на Андрей.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"Капризите на "бременната” Йовка ще стават все по-големи. Раят й в дома на Лютови обаче няма да продължи дълго и не само че ще бъде разкрита, а и изгонена от Спас."
Как не го е срам.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg