Синът на Ваня Цветкова за първи път в телевизонен ефир

 
 
Ваня Цветкова се среща със сина си в "Търси се…"
Получател:


Твоят e-mail:

Синът на Ваня Цветкова за първи път в телевизонен ефир
09.12.2011

Звездата от сериала Седем часа разлика – Ваня Цветкова, ще бъде специален гост в новото издание на токшоуто тази неделя, 11 декември. Какво е да си символ на българското кино, самотна майка и как се живее далеч от истинските приятели – това ще разкрият в предаването най-близките хора на актрисата.

Първата изненада за нея ще бъдат двама от колегите й в сериала – Боряна Братоева и Калин Сърменов. "За мен е чест да се докосна до Ваня. Заедно гледаме почти всички епизоди на филма, коментираме, смеем се, критикуваме се. Това са най-хубавите ни моменти заедно”, споделя Боряна. Калин Сърменов шеговито ще признае, че отдавна харесва Ваня, но тя така и не му обърнала внимание. "Надявам се с годините да я впечатля”, на шега ще сподели той. Според него актрисата понякога е доста затворена и между двамата цари особено чувство за хумор. Той ще предизвика Ваня да танцува на една от песните на неговата група "Чувал чувал”.

Една от най-близките приятелки на Ваня е сценаристката на "Седем часа разлика” – писателката Милена Фучеджиева. "Познаваме се с Ваня от 16-годишни. След това заедно бяхме бременни и си гостувахме непрекъснато”, разказва Милена. Тя ще признае, че най-трудният период в живота на Ваня е заминаването й за Америка. Милена ще отправи неочаквано и лично предизвикателство към Ваня.

Най-вълнуващата и изненадваща ще бъде срещата на Ваня с нейния син - Павел, който живее в Америка. "Беше много строга, когато бях малък, а сега сме изключително добри приятели. Тя прекалено много се тревожи за мен, а сега от разстояние - още повече. Много е честна и мисля, че това съм наследил от нея”, споделя Павел. За Ваня срещата с него ще е истински шок. "Не мога да повярвам, че се е съгласил да говори и то на прекрасен български език. Много ми липсва", развълнувана ще признае актрисата.

Тя ще остане изумена и от последната среща в студиото на "Търси се…”, където ще влезе нейната учителка по литература. Как се е отразило разстоянието и времето на техните отношения - зрителите ще научат тази неделя от 11 часа.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"Звездата от сериала Седем часа разлика – Ваня Цветкова, ще бъде специален гост в новото издание на токшоуто тази неделя"
Сега до като се изредят всички от сериала ще мине половин година.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg