Лютови с брутален план за отмъщение

 
 
Лютови са осенени от гениална идея за отмъщение
Получател:


Твоят e-mail:

Лютови с брутален план за отмъщение
07.12.2011

Напечено ще бъде положението за Димо в следващия епизод на Столичани в повече, в сряда, 7 декември. Страховете му, че е разконспириран от Рангел за кражбата на парите, ще го провокират да запали първата цигара в живота си и ще го доведат до ненадеен припадък. Ситуацията няма да бъде лека и за самия Рангел, защото ще трябва да обясни на цялото семейство откъде се е сдобил с толкова голяма сума.

Скулпторът Жан-Пиер отново ще понесе критиките на претенциозните Славея и Йордан, след като им покаже макета на бюста. Пред тях ще изникне и поредният труден въпрос - какъв да бъде надписът върху атрактивния паметник. Разглеждане на семейните фото албуми пък ще осени семейство Лютови с гениална идея за отмъщение на омразните съседи. Действията им срещу Чеканови ще бъдат толкова брутални, че дори ще разярят иначе спокойния Пацо.

Спас и Радко са решени да откраднат статуята от дома на Константин. За доктора проникването в чуждия дом е толкова голямо предизвикателство, че ще търси опит от едни от най-популярните филми за професионални обири.  Какво ще се случи, гледайте в сряда от 21 часа по bTV.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"Лютови с брутален план за отмъщение"
Страшна боза е този филм.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg