Кичка Бодурова, Белослава и Емануела в "Станция Нова"

 
 
Станция Нова - неделя от 09:00 часа
Получател:


Твоят e-mail:

Кичка Бодурова, Белослава и Емануела в "Станция Нова"
02.12.2011

Тази неделя в Рулетка – първото телевизионно интервю на бития от Киро Японеца бизнесмен Николай Велков, спряган за „мозъка” на Октопода.

По темата „Води ли държавата война със служителите си" водещите Калина Стефанова и Иво Христов, ще разговарят с Ангел Джамбазки, Дим Дуков, и политолозите д-р Иво Инджов и Румяна Коларова.

В По пантофи Валерия Велева: ще представи  певицата Кичка Бодурова.

В Съдебен спор ще видим  жена, която твърди, че системно е пребивана от своята 79-годишна леля. Заради побой от нея, в продължение на 40 дни била в кома, а две години и половина – в инвалидна количка. Сочената за побойница е баба на 15-годишният бияч, който преди дни жестоко преби свой съученик.

Съпругите Вихра и Мая ще разговарят с певеца Кристо за настоящите му проекти в музиката и киното, и свободно ли е сърцето му в момента, както и с Ани Хоанг (певица) за нейната дубайската приказка. Гости на предаването са също Емануела, Жоро Петков – коафьор, и Любо Старидолски – футуролог.

Катето Евро ще приготви домашна супа топчета и пържолки в сос от сирена.

В Най-добрата майка Ирина Сарачинова разказва историята на гадателката Гюлчен, която, молейки се за живота на детето си, разбира, че има свръхестествена сила и така открива дарбата си.

Интервюто на Нана е с Белослава, а от Последно 10 ще разберем кои са българските звезди с най-атрактивни татуировки. Коментатори по темата са Дичо – певец (екс Д2), Светлана Терзиева – Сесил, и Антон Андонов – сценарист.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg