Каква е тайната за здраво семейство

 
 
Катя и Здравко на гости в "Търси се"
Получател:


Твоят e-mail:

Каква е тайната за здраво семейство
25.11.2011

Катя и Здравко от дует "Ритон" ще са специални гости в поредното издание на ток шоуто Търси се - тази неделя, 27 ноември, от 11 часа, по bTV.  През целия си съвместен живот Катя и Здравко са се разделяли само за 2 седмици. Какво е да си денонощно със своята половинка и какви са те през очите на най-близките си хора – зрителите ще разберат в неделя.

Първата изненада за дует "Ритон" ще бъде една от най-близките им приятелки от музикалната гилдия – певицата Нели Рангелова. "Катя винаги държи да изглежда перфектно. Има уникално чувство за хумор и прави най-хубавите салати. Здравко много бързо се пали, сериозен човек, който е опората в тяхното семейство. Единственият му недостатък е, че шофира много бързо”, разкрива Нели Рангелова. Тя ще предизвика своите приятели в студиото на "Търси се” да изпълнят рокендрол танца си от песента "Сложно нещо е любовта”. Дует "Ритон” ще потвърдят, че все още са изключителни танцьори.

Най-близкото им семейство – Кристина и Михаил Белчеви, ще признаят, че Катя и Здравко са били до тях и в най-трудните и в най-хубавите им моменти. "Те ни помогнаха, когато имахме финансови проблеми и те бяха хората, които първи посрещнаха сина ни от родилния дом”, разказват семейство Белчеви. В студиото на "Търси се"  ще ги предизвикат да изпеят една обща песен с един от любимите им китаристи – синът на Криси и Мишо – Константин. Под съпровода на неговата китара дует "Ритон” ще изпълнят една уникална версия на песента си "Джалма".

Водещите Меги и Нели ще срещнат Катя и Здравко и с най-близките им хора в техните семейства. Емоционална ще бъде срещата на Здравко с неговият вуйчо – доц. Недялко Гергелчев. "Майката на Здравко почина през 1980-а година и той понесе много тежко тази загуба. Оттогава е като мой син”, споделя доц. Гергелчев. Здравко ще разкаже, че родителите му са се разделили, когато той е бил малък и започва да поддържа контакти с баща си едва когато излиза от казармата. "Сега сме в прекрасни отношения. А от втория брак на баща ми имам и двама страхотни братя”, разкрива Здравко. Вуйчо му ще го провокира да свири на тромпет - инструментът, на който е свирил като малък.

Катя пък ще се срещне със своята първа братовчедка – Елена, която ще я върне към детството им в Дупница. "Баба ми все се оплакваше, че яйцата на кокошките изчезват. Накрая се оказа, че Катя ги пиела, за да поддържа гласа си”, със смях ще си спомни Елена.

Какви перфекционисти в музиката са дует "Ритон” ще разкаже певицата Рени, която на 17 години става тяхна беквокалистка. Колко строги са били по време на работа – зрителите ще научат именно от нея.

Последната изненада за Катя и Здравко ще бъде кумът им и човекът, който дава на техния дует името "Ритон". Това е композиторът Любен Цветков, с когото те ще се срещнат на живо в студиото на "Търси се”.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"През целия си съвместен живот Катя и Здравко са се разделяли само за 2 седмици"
Каква любов наистина :)))) - човек само може да си мечтае да му се случи и на него.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg