Градски ченгета по следите на жриците на любовта

 
 
"Градски ченгета" - петък, 00.30 ч. по Нова ТВ
Получател:


Твоят e-mail:

Градски ченгета по следите на жриците на любовта
10.11.2011

Този петък /11 ноември/ камерите на полицейското риалити Градски ченгета ще ни срещнат с най-древната професия и нейното лице по улиците на София. Зрителите ще чуят историята на 25-годишната проститутка Ани и ще намерят отговори на всички въпроси, които са си задавали, но не са можели да си обяснят. Защо го правят, какво получават в замяна, от какво се страхуват, как семействата им възприемат тяхната професия и на какво са подложени в работата си?

Всеки месец СДВР провежда десетки организирани мероприятия, като обект на наблюдение са над 40 установени незаконни места, представляващи сборища на проституция и криминално проявени. За първите 6 месеца на 2011 г. полицията в София е установила около 52 нови лица, а общият брой проституиращи момичета, известни на специализираните служби, надхвърлят 160.

Патрулиращите полицаи ще се намесят и в разрешаването на обтегнати междусъседски отношения, стигнали до саморазправа. И тук предаването ще разкрие интересна статистика – 2072 са наказаните престъпления против личността за 2010 г., като от тях 2056 е броят на осъдените лица. Най-много са случаите на нанесени телесни повреди – общо 1034. Осъдените лица за убийство и опит за убийство са 162, а 149 – за изнасилване и опит за изнасилване.

"Градски ченгета" – този петък, 11 ноември, от 00.30 ч. по Нова ТВ

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"Защо го правят, какво получават в замяна?"
Ми явно им се отдава на жените. Този занаят все пак си изисква майсторлък.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg