Заслужават ли бедните българи съдбата си

 
 
Станция Нова - неделя, 09:00 часа
Получател:


Твоят e-mail:

Заслужават ли бедните българи съдбата си
04.11.2011

Тази неделя водещите на Рулетка – Калина Стефанова и Иво Христов, ще разговарят със Стефан Гамизов, Владимир Каролев, Илиана Йотова и Ади Цанова на тема "Заслужават ли бедните българи съдбата си?".

"Къде е първата дама?" Това ще разберем от срещата на водещите с Нидал Алгафари и Евгени Минчев.

В По пантофи Валерия Велева ще представи популярният актьор и звезда от „Етажна собственост” Антон Радичев.

В Съдебен спор ще проследим поредното интересно дело, наречено „Изгонете леля”. Ищцата е твърдо убедена, че правата й са нарушени и то от собствената й леля. Заради нея напълняла, не могла да се омъжи и претърпяла повече от 15 операции... Освен това, я упреква за смъртта на майка си и брат си. Предстои да разберем до колко са основателни твърденията й...

От Съпругите ще научим най-новото около Ванко 1, Джина Стоева и Крум – с премиера на новото парче на Крум „Касичка прасе”. На гости  на Вихра и Мая ще бъдат Михаил Наков – ясновидец, журналистката Маргарита Михнева, а с Татяна Воскресенска, Светослав Битраков и Оксана ще си говорят за сънищата.

В Най-добрата майка Ирина Сарачинова разказва историята на жена с две деца, която сменя вярата си заради съпруга си, ставайки мюсюлманка.

Интервюто на Нана е с Ива Софиянска, а от Последно 10 ще разберем кои са най-мразените народни „любимци”. Коментатори по темата ще са Ива Николова – журналист, Дим Дуков и Ивелина Кунчева – тв. водещ.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"В Най-добрата майка Ирина Сарачинова разказва историята на жена с две деца, която сменя вярата си заради съпруга си, ставайки мюсюлманка"
Тази май е объркала рубриката. По добре да участва в рубрика - "Не много интелигента жена"
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg