Градски ченгета раследват пияните шофьори

 
 
Градски ченгета - 04 ноември, 00.30 ч., Нова ТВ
Получател:


Твоят e-mail:

Градски ченгета раследват пияните шофьори
03.11.2011

Какво се случва, когато сядаме зад волана след употреба на алкохол? Какво кара човек да шофира с над 3.00 промила алкохол в кръвта... и кога полицаите могат да стигнат до крайни мерки и да използват оръжие?

Този петък, 04 ноември, камерите на полицейското риалити Градски ченгета ще търсят отговорите именно на тези въпроси. Зрителите ще станат свидетели на фрапиращи случаи, в които пияни шофьори се опитват да заобиколят закона, хвърляйки подкуп в краката на униформен служител.... Хората, които се качват на автомобилите си през нощта след употреба на алкохол, не са рядкост. Именно те са едни от най-честите причини за катастрофи и инциденти. Как влияе алкохолът на човешките реакции и колко лесно пияните шофьори се превръщат в потенциални убийци?

Разпалени емоции, кървави следи и информация за влизане с взлом ще отведат униформените към други случаи, където отново ще ни изправят лице в лице с престъпната страна на живота. Какво се случва при подаден сигнал „Бързо, агресивен мъж пребива жена си!”, в кои случаи употребата на оръжие е необходима и докъде могат да стигнат полицаите в крайните мерки, които предприемат?

Отговорите – в „Градски ченгета”, този петък, 04 ноември, от 00.30 ч. по Нова ТВ.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg