Теди Кацарова на сцената на Music Idol

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Теди Кацарова на сцената на Music Idol
11.05.2009

В студиото на сутрешния блок на bTV „Тази сутрин” станаха ясни имената на финалистите, които ще се състезават по време на следващите елиминации. Теди Кацарова ще бъде специален гост на Music Idol тази вечер по време на концерта на застрашените. Тя ще подкрепи айдълите, като изпълни две свои парчета “Popstar” и “I Miss You”.

Какви бяха преживяванията, патилата и емоциите на Марин по време на престоя на айдълите в Македония, зрителите ще видят в специален видео материал. Какви са настроенията на македонските граждани към Music Idol и кой е техният фаворит ще стане ясно утре вечер в шоуто. Дали обаче някой от македонските участници няма да попадне отново на елиминации, въпреки че в онлайн вота на сайта на предaването www.musicidol.btv.bg те се радват на най-голяма подкрепа – Александар с 15% и съответно Боян с 14% - това ще разберат зрителите на bTV утре в сутрешния блок.

Междувременно многобройни почитатели се тълпяха във вчерашния ден в Сити Център София, където до 14 май се провежда «Караоке айдъл», за да вземат автографи от своите любимки Виктория Димитрова и Симона Статева или за да изпеят някое свое любимо парче. До края на конкурса и останалите участници от Music Idol 3 ще раздават автографи за своите фенове всеки ден от 16:00 ч. Оказва се, че най-предпочитаните песни на кандидат кароке айдълите остават българските. Парчета на Д2, Ъпсурт, Щурците, Лили Иванова, Емил Димитров, Тони Димитрова звучат по цял ден и огласят търговския център. Най-добрите изпълнения според гласуването на посетителите в сайта на Music Idol ще получат награди.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg