Рангел Чеканов отвръща на удара

 
 
Отмъщението на Рангел Чеканов започва
Получател:


Твоят e-mail:

Рангел Чеканов отвръща на удара
25.10.2011

Загубил битката, но не и войната – на този принцип ще се базират всички предстоящи ходове на Рангел Чеканов, който триумфално се завръща като инспектор от Столичния инспекторат в Столичани в повече. Жаждата за отмъщение ще го държи нащрек и той ще следи зорко всяка крачка на новия кмет на Извор. В какви провинения ще бъде хванат Йордан от съседа си и ще отвърне ли той на удара, зрителите ще видят в следващия епизод на хитовия сериал на bTV – в сряда, 21:00 часа.

Завръщането на Рангел и новото му професионално амплоа ще бъдат порядъчно отпразнувани в дома на семейство Чеканови. Новоназначеният инспектор няма търпение да полее предварително и толкова планираната от него сватба между Мария и Димо. Положението на дъщеря му ще бъде допълнително усложнено, след като научи от Славка, че Андрей е получил примамливо предложение за работа в чужбина.

Йовка очаква обяснение от Спас за сцената с Радко, на която стана свидетел. Ще бъде ли искрен този път докторът със съпругата си и ще се затоплят ли отношенията между двамата? В следващия епизод на "Столичани в повече" зрителите ще видят и реакциите на двамата "съдружници по неволя", след като установят липсата на безценната статуя. В сряда вечерта ще стане ясно и защо Рангел има нов повод да смята сина си за наказание.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"Загубил битката, но не и войната – на този принцип ще се базират всички предстоящи ходове на Рангел Чеканов, който триумфално се завръща като инспектор от Столичния инспекторат" - :))))) колко интересно
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg