"На кафе" гостува в столичен мол

 
 
Гала гостува на столичен мол тази седмица
Получател:


Твоят e-mail:

"На кафе" гостува в столичен мол
24.10.2011

От днес /24 октомври/ най-гледаното женско предаване в българския ефир - На кафе по Нова Телевизия, се излъчва пряко от The Mall. Една от най-обичаните телевизионни водещи – Гала, рядко се появява на публични места и дава интервюта, така че нейните фенове ще имат уникалния шанс да я видят на живо в The Mall.

В продължение на една седмица всички посетители на Мола ще могат да видят екипа на Гала в действие и да усетят емоцията от снимането на един от най-успешните сутрешни блокове. Предаването ще се излъчва пряко, както и до момента – от 9.30 до 11.25 часа. Седмицата ще е изпълнена с интересни и актуални теми.

В понеделник гости в "На кафе" по Нова ТВ ще бъдат Ани, Савина и Силвия от "Антибиотика", които ще застанат за първи път пред камера от 5 години насам.  

Във вторник Гала ще подготви куп изненади за актрисата Нона Йотова, която ще отпразнува в ефир 45-ия си рожден ден. Ще бъдат обсъдени и актуални женски теми с Вихра от "Станция Нова", която ще  гостува в "На кафе" заедно с дъщеричката си Ава.

В сряда Кристина Димитрова ще обсъди последните тенденции във връхните дрехи и ще разкаже какво ново се случва около нея. Екип на предаването ще посети и училище за бременни заедно с певицата Светла Иванова, която чака второ дете.

Кремена Халваджиян ще представя модните тенденции за есенно-зимния сезон, а Елица ще приготвя вкусни ястия всеки ден в различен ресторант на The Mall.

 

коментари (2)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
Отг: оскар18.02.2012 в 18:06
 
А бе Иване тя Вихра е била голяма палавница,обаче и знае кой да избере -стар човек като и се качи и забравя да слезе браво на нея.Сега мога да разбера защо ги държат в Станциа Нова такива палавници- да има какво да . . . .
Отг: 25.10.2011 в 15:56
 
"Ще бъдат обсъдени актуални женски теми с Вихра от "Станция Нова"
Сигурно пак за изневярата. :(((( Не им ли омръзна не тези жени да занимават хората със себе си.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg