Премиера на втория сезон на "Хоторн"

 
 
Гледайте "Хоторн" всеки вторник от 22:00 часа по AXN
Получател:


Твоят e-mail:

Премиера на втория сезон на "Хоторн"
11.10.2011

Премиерата на втория сезон на Хоторн по AXN е на 11 октомври, вторник от 22:00. Епизодите ще се излъчват всеки вторник от 22:00.

Кристина Хоторн е завеждащата медицинска сестра в болницата „Тринити” в Ричмънд, Вирджиния. Тя е отдадена на работата си и често защитава пациентите и персонала си дори с риск да заплаши собствените си позиции. Когато болницата Тринити е закрита, целият персонал се мести в болница „Джеймс Ривър”. Докато се справя с многото работа и новата атмосфера, Кристина трябва да привикне отново да е обвързана след смъртта на съпруга си, от която са минали няколко години. Тя започва връзка с колегата си доктор Том Уейкфийлд, но още не може да привикне с факта, че той иска сериозно обвързване, а тя не е сигурна дали би могла да му го предложи. Наред с всичко това, сестра Хоторн трябва да се справи и с 15-годишната си дъщеря Камий, която има проблеми в училище.

В главната роля на Кристина Хоторн се играе от съпругата на Уил Смит - Джейда Пинкет Смит. Джейда е позната на българската публика от филмите „Заплаха за обществото”, „Писък 2”, „Форсмажор”, „Матрицата Презареждане”, „Матрицата Революции”, „Любовта в мен”, „Жените” и др. Ролята на д-р Том Уейкфийл се изпълнява от Майкъл Вартан, познат от участията си в сериалите „Паднали ангели”, „Али МакБийл”, „Наричана още”, „Поверително от кухнята” и във филмите „Ловец”, „Целуни ме”, „Свекървище” и др. В сериала участват още Дейвид Джулиан Хърш („Студени досиета”, „От местопрестъплението: Ню Йорк”),  Сулека Матю („Мъртва зона”, „Западното крило”), Кристина Мур („Бевърли Хилс 90210”, Хана Ходсън (Най-добрият) и др.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Премиерата на втория сезон на Хоторн по AXN е на 11 октомври - голяма боза :((((((((((
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg