Кои са най-известните нашенки от малки населени места

 
 
Гледайте "Станция Нова" в неделя от 09:00 часа
Получател:


Твоят e-mail:

Кои са най-известните нашенки от малки населени места
07.10.2011

Тази неделя водещите на Рулетка – Калина Стефанова и Иво Христов, ще повдигнат тема, която за съжаление касае много българи: „Защо хората масово се развеждат?” В дискусията ще се включат Иво Инджев, Деляна Маринова –Джуджи, Андрей Арнаудов и Татяна Буруджиева.

И още: за първи път какво казва бащата на Коко Динев за сина си и „По пантофи” с една от най-обичаните български актриси - Анета Сотирова.

В Съдебен спор делото е свързано с разваляне на дарение. Страните по него са майка и дъщеря от Добрич. Майката е дарила единственото си жилище на своята дъщеря, а сега иска да си върне апартамента, за да го дари на внука си.

Гости на Съпругите Вихра и Мая са моделът Светлана Василева, Люмиер (астролог) и момчета от спектакъл „Ритъм". Ще видим интересен материал за Ники Михайлов и Алисия, както и за един американски гуру.

В Най-добрата майка Ирина Сарачинова ще видим историята на музикалната педагожка Елена Горбаткова-Шемета, отдадена на живота на възпитаниците си, която в напреднала възраст успява да роди две деца.

Интервюто на Нана е с Кристина Патрашкова, журналист, а Последно 10 Яна Грудева и Стефан А. Щерев ще представят най-известните нашенки от малки населени места. Ще им партнират Август Попов, Антония Йорданова и певицата Антонина.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg