Бен Крос засипа Гала с комплименти

 
 
Бен Крос беше гост в "На кафе" вчера
Получател:


Твоят e-mail:

Бен Крос засипа Гала с комплименти
27.09.2011

Холивудският актьор Бен Крос не спря да прави комплименти на Гала, докато гостуваше в предаването „На кафе”. „Гала, ти си единствената, която си еднакво красива и на екран, и на живо”, категоричен бе англичанинът, прочул се с ролите си в „Първият рицар” и „Стар трек”, а родните тв зрители го познават и от изявата му в реклама, в която си партнира с футболиста на „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов.

Бен Крос засипа водещата с мили думи в отговор на въпроса й за това как изглеждат холивудските звезди пред камера и на живо. Гала беше любопитна да разбере дали например Анджелина Джоли е толкова неустоима, колкото изглежда. В ефира на „На кафе” актьорът направи още едно шокиращо признание: „Американската мечта е българската действителност!” Така Крос обясни защо през по-голямата част от годината живее в София, но не се впусна в подробности за любовта, която е срещнал в България.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"актьорът направи още едно шокиращо признание: „Американската мечта е българската действителност!” - Явно човекът не е разбрал къде е попаднал.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg