Сериал с Къванч Татлъту ще се излъчва в Израел

 
 
"Двама завинаги" ще се излъчва в Израел
Получател:


Твоят e-mail:

Сериал с Къванч Татлъту ще се излъчва в Израел
17.09.2011

Въпреки създалото се в последно време политическо напрежение между Турция и Израел един от най-популярните телевизионни канали в еврейската държава започна да излъчва за пръв път турски сериал, съобщава турската частна телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

Първият епизод на популярната телевизионна сага Двама завинаги предизвика огромен зрителски интерес в Израел, след като бе излъчен по телевизия Вива 2. Сериалът с участието на Къванч Татлъту и Седеф Авджъ се излъчва на турски език със субтитри на иврит пет пъти седмично в праймтайма.

"Това е изкуство и в никакъв случай не трябва да се бърка с политиката," заявиха по повод турския сериал ръководни служители на телевизията.

Междувременно в Иран вече няма да може да бъде излъчван сериал от типа на "Забраненият плод", тъй като Техеран въведе строги ограничения за излъчваните по телевизията филми. Така например, вече по телевизията е забранено да бъдат показвани голи до кръста мъже, а любовните истории трябва да се развиват само между двама души, посочва още СиЕнЕн-Тюрк.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"вече по телевизията е забранено да бъдат показвани голи до кръста мъже" - А под кръста :))))?
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg