На 4 очи с Цветан Цветанов и Васил Найденов

 
 
Гледайте "На 4 очи" по Нова ТВ
Получател:


Твоят e-mail:

На 4 очи с Цветан Цветанов и Васил Найденов
08.09.2011

Как Цветанов приема неочакваното признание на премиера Борисов, че неговият кандидат за президент е бил и си остава министърът на вътрешните работи - като пропуснат шанс ли или като нови възможности за политическото си бъдеще? Има ли все пак министър Цветанов колебание за съвместяването на поста на силов министър с този на шеф на предизборния щаб на ГЕРБ и как ще коментира атаката на Ахмед Доган,  който обяви, че предстоят мръсни избори, фалшификации и полицейщина?

Как управляващите ще гарантират честен вот и какви мерки срещу пазаруването на гласове ще приложат? Убедителни ли са Росен Плевнелиев и Маргарита Попова в ролята на претенденти за „Дондуков” 2, ще им помага ли тяхната експертност и непартийност по време на кампанията или напротив – ще им вреди? Какви резултати в борбата за президентския пост и кметските кабинети бил приел както безспорен успех шефът на предизборния щаб на управляващите?

Гост на „На четири очи” ще бъде и невероятният Васил Найденов. Зрителите на Нова ТВ ще чуят подробности за новите му проекти, за успешния му дует с Ивайло Колев и за предстоящите нови. Продължава ли още одисеята на звездата с НАП, след като агенцията предизвика ревизии на доходите му и как разбира любимецът на публиката лоялността към държавата.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"Как Цветанов приема неочакваното признание на премиера Борисов, че неговият кандидат за президент е бил и си остава министърът на вътрешните работи" - еми как поболял се е от мъка - така грубо пренебрегнат.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg