Нов сериал предлага един поглед зад завесата на безумието "Холивуд"

 
 
Мат Лебланк е звездата в новия сериал на HBO - "Епизоди"
Получател:


Твоят e-mail:

Нов сериал предлага един поглед зад завесата на безумието "Холивуд"
10.08.2011

HBO представя МАТ ЛЕБЛАНК - една заплаха за Телевизията - в новата продукция от създателя на Приятели Дейвид Крейн - ЕПИЗОДИ от 12 август, всеки петък от 21:05 часа

Тази комедия, която ще ви накара да се прививате от смях, предлага един поглед зад завесата на безумието „Холивуд”. След "Епизоди" никога вече не ще гледате телевизия, както до сега.


"Толкова се радвам, че дадох своя принос; да видиш някой друг да играе Мат ЛеБланк би било съсипващо"
МАТ ЛЕБЛАНК

"Комедиен бисер, очакван с нетърпение"
THE GUARDIAN

Епизоди” е като препълнена стая с критици, ревящи от смях"
USA TODAY


Създатели и сценаристи на „Епизоди” са Дейвид Крейн („Приятели”) и Джефри Кларик („Луд по теб”). Тандемът Крейн / Кларик отново се събра за съвместна работа след „Класът” през 2006 / 2007г., но този път с умелата комбинация на британски и американски хумор, създаде продукция, която критиците определят като „една от най-силните за 2011 г.” В подкрепа на това идва тазгодишната номинация на „Епизоди” за наградите „ЕМИ” в категорията за най-добър актьор в главна роля в комедиен сериал  - за Мат ЛеБланк.

Режисьор на седемте епизода от първия сезон на сериала „Епизоди” е Джеймс Грифитс („Кралска сватба”, „Top Buzzer”, „Свободни агенти”). Актьорският състав включва Мат ЛеБланк („Приятели”, „Джоуи”, „Изгубени в Космоса”), Стивън Манган („Свободни агенти”, „Никога по-добро”, „Зелено крило”), Тамсин Грег („Тамара Дрю”, „Зелено крило”, „Любовна супа”), Джон Панкоу („Закон и ред”, „Безследно изчезнали”, „Маями Вайс”, „Луд по теб”), Катлийн Роуз Пъркинс („Кажи, че ме обичаш”, „Безследно изчезнали”, „Морски детективи: Лос Анджелис”), Мирча Монро („Смешно отделение”, „Безследно изчезнали”), Дейзи Хагард („Психовил”, „Разум и чувства”), Ричард Грифитс („Класът на историците”, „Хари Потър и Орденът на феникса”, „Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1”).


Шон (Стивън Манган) и Бевърли (Тамсин Грег) - английска двойка с щастлив брак, са създателите на успешното британско телевизионно шоу „Момчетата на Лайман”, което тъкмо е спечелило награда „БАФТА”. Техният живот изглежда напълно подреден, докато изключителният, силен и харизматичен президент на американска ТВ мрежа Мерк Лапидъс (Джон Панкоу) ги убеждава да се преместят в Лос Анджелис, за да адаптират своето шоу за американската аудитория. Лапидъс прелива от суперлативи по шоуто на Шон и Бевърли и ги обсипва с обещания, най-важното от които е "да не се променя нищо в шоуто им".

Въпреки това, нещата започват да се разбулват веднага след като Шон и Бевърли пристигат в Лос Анджелис. Те откриват, че новият им работодател Лапидъс, никога не е гледал шоуто им. Още повече, президентът на американска ТВ мрежа настоява Шон и Бевърли да сменят блестящия си главен актьор – ерудирания ветеран от Кралския Шекспиров театър Джулиан Бълард (в изпълнение на Ричард Грифитс) с... Мат ЛеБланк (в изпълнение на Мат ЛеБланк)!!!

Шон и Бевърли са ужасени… За ролята на „мъдрия и директор на момчета от елитен интернат" американската ТВ мрежа иска „Джоуи”??? Но решението не е в ръцете им. Мат се качва на борда, а Шон и Бевърли по-скоро се оказват в сложен триъгълник, който заплашва да унищожи не само ТВ шоуто им, но и брака им.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
...да сменят блестящия си главен актьор – ерудирания ветеран от Кралския Шекспиров театър Джулиан Бълард (в изпълнение на Ричард Грифитс) с... Мат ЛеБланк (в изпълнение на Мат ЛеБланк)!!! - :)))))) това ще да е забавно.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg