Фикрет от "Листопад" на ваканция в България

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Фикрет от "Листопад" на ваканция в България
27.07.2011

Една от най-известните турски актриси прекарва част от ваканцията си в България. Българските зрителите са свикнали с Бенну Йълдъръмлар на екрана в ролята й в Листопад. Днес обаче тя се оказа в Елин Пелин. Но не по работа и придружена от майка си Емел.

"Ние сме тук заради нашата много добра приятелка Емилия. Дошли сме й на гости. Истината е, че моята майка не я виждала от много време - от 30 години”, казва Бенну.

Дългоочакваната среща премина в спомени. "Няколко дни след като отидох в Истанбул, Емел дойде и ме взе от къщи, за да отидем у тях, а Бенну беше сама, оставена да спи, но тя не спеше, а чакаше на прозореца. И за пръв път Бенну я видях разплакана до прозореца”, разказва Емилия.

Актрисата не пропусна да се разходи из Елин Пелин. А появата й събра доста невярващи погледи. След първоначалното учудване феновете на Бенну не пропуснаха да се снимат с нея.

Актрисата обеща, че това не е последното й посещение в България. Друга добра новина за феновете на Листопад е, че сериалът се завръща в ефира на bTV през есента.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
Отг: Фикрет от 27.07.2011 в 10:35
 
"Актрисата не пропусна да се разходи из Елин Пелин" - това сигурно е събитиети на десетилетието в Елин Пелин
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg