На 4 очи с Емил Димитров-Ревизоро, Христо Бисеров, Васил Иванов

 
 
Тази неделя гледайте на 4 очи
Получател:


Твоят e-mail:

На 4 очи с Емил Димитров-Ревизоро, Христо Бисеров, Васил Иванов
15.07.2011

 

Известни и неизвестни във вота на недоверие – гост на Цветанка Ризова ще бъде заместник-председателят на ДПС Христо Бисеров. Защо опозицията реши да атакува правителството с пореден вот на недоверие, дали това е предизборен ход за мобилизиране на електоратите или целта наистина е сваляне на кабинета, разчита ли опозицията на гласовете на независимите?

Контрабандата – начин на употреба, успешно ли воюва новата власт със злоупотребите и има ли днес „наши” и „ваши” фирми на границата? Отговорите очаквайте от бившия шеф на митниците Емил Димитров, известен още като Ревизоро.

И още: укротяване на опърничавия - възможна ли е мисията, ако става дума за човека, който продаде колите на президента и главния прокурор, за да изобличи недобросъвестни нотариуси? Защо авторът на най-провокативните разследвания в българския ефир реши да сключи брак с приятелката си Деница? Дали и в личния си живот носи агресивността от професионалните си занимания, толкова настоятелен ли беше в предложението за брак, колкото в интервютата си? И за какво мечтае семейството – очаквайте Васил Иванов и неговата съпруга Деница. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg