Любовните драми на три неомъжени млади жени

 
 
bTV Comedy пуска немския премиерен сериал Неомъжени млади жени
Получател:


Твоят e-mail:

Любовните драми на три неомъжени млади жени
12.07.2011

Любовните драми на три приятелки ще забавляват зрителите на bTV Comedy с немския премиерен сериал Неомъжени млади жени. От 16 юли в събота и неделя от 19:30 ч. те ще проследяват историите на Стела, Фатима и Нинке - млади жени с напълно различни характери, които работят в едно и също болнично отделение. 

Стела е хладнокръвната - тя всъщност е момче в тялото на красива жена. Обича да излиза и има здравословно отношение към секса. Според нея човешкото тяло е нещо, което трябва да носи удоволствие. Нинке е душата на компанията, страстна дама с впечатляващ външен вид. По време на ужасяващия й месечен цикъл обаче околните гледат да не се навъртат около нея. Фатима е блондинката, жената мечта за всеки мъж, чиято фантазия е да бъде спасена от принца на белия кон. Седейки на своя огромен тапициран стол, тя си мисли за голямата любов, която според нея е някъде наблизо. Фатима трудно приема новия си статус на необвързана и факта, че последният й приятел е бил доста далеч от представите й за чаровния принц.   

Освен работата, има още 2 общи неща между трите млади жени - първо, всички те са необвързани. Или както предпочитат да се изразяват – “невързани”. В любимия им кът за кафе те водят безкрайни дискусии за мъже, връзки и живота като цяло.  Освен това и трите нямат никакъв проблем да говорят за своите собствени провали и недостатъци. И на второ място, те споделят едно прекрасно приятелство, което е подсилено от страхотното им чувство за хумор и силната вяра, че за всички тях бъдещето е изпълнено с обещания...

 

коментари (2)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Немският вариант на Сексът и градът - Неомъжени млади жени.
Чудя се защо са само три...
 
някой гледал ли го е този сериал? струва ми се, че е интересен...
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg