TV 7 ще излъчи хитовата анимация "Колите"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

TV 7 ще излъчи хитовата анимация "Колите"
16.06.2011
На 18 юни, събота от 19.45 ч. националната ефирна телевизия TV 7 ще излъчи първата част на хитовата анимация "Колите". Това ще стане броени дни преди кинопремиерата на „Колите 2”, която ще се състои у нас в петък, 24 юни.

„Колите” е американска анимация на Disney и Pixar от 2006 г. Филмът има две номинации за Оскар и е носител на „Златен глобус” за най-добър анимационен филм.

В “Колите” екипът на лентата е заложил на звездното присъствие на актьорите Майкъл Кийтън, Пол Нюман, Бони Хънт, Тони Шалуб и Оуен Уилсън, които озвучават героите от хитовата анимация. Филмът е посветен на сърежисьора Джо Рант, който загива в края на 2005 г., по ирония на съдбата - в автомобилна катастрофа. В "Колите" по TV 7 зрителите ще видят младата и своенравна автомобилна кола МакКуин – Светкавицата, която бърза за поредното голямо състезание. По пътя той претърпява катастрофа и попада в град Радиатор Спрингс. За да оправи щетите, които е предизвикал, МакКуин е наказан от местния шериф да положи общественополезен труд. В желанието си да се измъкне по-бързо от града, той се запознава с колите Док, Медър и Сали, които му показват, че животът е много повече от състезание, а приятелството – едно от най-ценните неща.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Филм за приятелството между коли - само някой американец може да го измисли!


 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg