Как столични заведения укриват доходи

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Как столични заведения укриват доходи
10.06.2011
Репортер под прикритие влиза в ролята на сервитьорка в столични заведения на 11 юни от 20 ч. по bTV Action. Хрътките ще покажат как се укриват доходи и каква е схемата за осигуряване на абсолютно безплатна работна ръка.

В съботното издание на провокативното разследващо предаване ще стане ясно и какво се случи след ареста на "чистача на данъци”, разкрит от Хрътките и как известната адвокатка, участвала в преговорите за "изпиране” на фирма с дългове, се оправда пред предаването.

От студиото на Валентина Войкова зрителите ще разберат и какви са официалните заключения на учените по изследването по повод Chеmtrails, което екипът поръча за замърсяване на почвата.

Неделното издание на предаването ще представи истинския разказ на един иманяр за това кой копае, кой купува и кой печели от този нелегален бизнес, както и какво крие иманярската общност. Хрътките получиха достъп с тайна парола до един от най-популярните сайтове с иманярски карти, информация и тайни знаци.

Безопасно ли е в центъра на София да се демонстрира религия, различна от православното християнско? Експериментът: Религия в неделя, 12 юни, от 20 ч. ще покаже какво се случва, когато мюсюлманин се моли в Борисовата градина в София.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg