Тежка дилема пред Лютови

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Тежка дилема пред Лютови
11.05.2011

В следващия епизод на "Столичани в повече" в сряда, 11 май, ще стане ясно какво ще поиска кметът Чеканов от съседите си, за да ги остави да развиват хотелския си бизнес на спокойствие. Дилемата е тежка и тя ще изостри отношенията в семейство Лютови.

Ядове ще застигнат и Андрей Лютов, след като любимата му Мария Чеканова намира откраднатата монета на дядо Радул в якето му. Въпреки чувствата си към Андрей, Мария е категорична, че повече не иска да има нищо общо с него. Отгоре на всичко Андрей се скарва и с брат си Спас, без и двамата да подозират, че Йовка е направила интрига.

В осми епизод на сериала ще се разкрият и някои тайни от миналото на героите. Очевидно е, че кръчмарят Пацо и кметската съпруга Гълъбина имат романтични моменти зад гърба си. Каква е историята и с голямата любов на баба Марийка и защо тя решава да я сподели с внучката си Мария, ще стане ясно в сряда само от 21 ч. по bTV.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
сериала е супер ....за възможностите на България,смятам че е прецизно изпипан сериал с множество конфликти,най-вече на битова основа,отразяващи "пародичното" българско ежедневие като цяло!Ако човек иска да добие представа какъв е живота в нашата държава,мисля че трябва да гледа поне един епизод......
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg