Младите звезди от "Забранена любов" и Нели Рангелова в "Станция Нова"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Младите звезди от "Забранена любов" и Нели Рангелова в "Станция Нова"
05.05.2011
Тази неделя Станция Нова започва точно в 10:00 ч. с Рулетка. Ден след годежа – „Коя ще бъде булката на Митьо Пищова?”. Веднага след това По пантофи от семейната крепост на Илияна Раева и Наско Сираков.

В епизод 32 на Съдебен спор темата е „700 дни без вода”, а истината и този път ще отсъди отново съдия Искра Онцова. Ищцата Митонка Христовска е завела иск срещу „ВиК” – Враца, заради това, че две години живее без вода...

В Отчаяните съпруги ще видим личната история на деца, която не може да ни оставят безразлични. Вихра и Мая ще ни срещнат с най-младите звезди на „Забранена любов” - Яна Кузова, Любо Ковачев, Пламен Димов и Илияна Коджабашева. Сериалът на Нова ТВ започва отново на 20 май по „Диема фемили”.

А напълно променената Цветелина ще представи авторския си проект с позитивни стихове, озаглавен „Фабрика за мечтатели”, подкрепен лично от гуруто на позитивното мислене - Джон Кехоу. „Ателието на Отчаяните съпруги” отново ще даде ценни съвети за абитуриентите и това как да се преобразят, за да изживеят един приказен бал. В царството на гримовете ще се насладите на поредната зашеметяваща визия с професионален грим, този път на блондинка.

В Най-добрата майка с Ирина Сарачинова ще видим историята на Катя Христова. Тя ражда три деца от трима различни мъже, които я изоставят и сама се бори с трудностите в живота.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана с певицата Нели Рангелова, която ще представи новия си видеоклип.

В класацията Последно 10 ще видим най-елегантните българки, а коментатори по темата ще бъдат дизайнерките София Борисова и Антония Йорданова.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg